Slumpad post: Trutter?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läckberg, Camilla: Fyrvaktaren

| 2010-10-31, 17:59

Det här kan faktiskt vara den sista boken av Läckberg som jag läser. Över två år sen jag läste förra boken och jag hade helt glömt bort slutet i den och kastades in i den här utan att ha riktigt koll. Dålig start. Sen fick den aldrig något riktigt driv tycker jag. Det kändes tyvärr inte alls lika genomarbetad som tidigare böcker, eller så är det jag som läst för många bättre böcker helt enkelt och börjar bli kräsen.

Störde mig på ganska många saker vilket jag i vanliga fall brukar vara rätt bra på att ignorera. Tex så tror jag inte att man hade klockor i hemmen på 1870-talet…

Nåja, blev till slut rätt spännande även om det kändes lite påtvingat och många av trådarna lämnades oavslutade. Fast när den väl finns där, fortsättningen,så lär jag säkert falla dit vid något tillfälle…Kommentera