Slumpad post: Joel på springcykeln
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Nattningsrutiner

| 2010-11-04, 21:04

Tiden går och vanor förändras. Det är alltid roligt att läsa tillbak om tider som varit och därför blir det nu en liten beskrivning av våra kvällar just nu.

Någon gång mellan 6 och 7 blir det lite kvällis för barnen. Kan vara en macka och/eller yogurt och oftast lite juice till. Svtplay underhåller med “Hurra för Kalle!“. Ibland äter de knappt något och andra gånger allt de får.

Sen borstas tänderna. Det är inte varje kväll vi envisas med att få borsta tänderna åt dem ska villigt erkännas.

Är vi båda hemma, vilket vi oftast är lägger John Simon och jag Joel. Tvärtom funkar sämre för då blir Simon alldeles för uppe i varv av någon anledning. John somnar på sängen brevid och Simon oftast kort därefter.

Joel älskar att lyssna på böcker eller tidningar och orkar ligga nästan hur länge som helst och somnar i princip aldrig när man läser. Man myser ihop sig i hans säng och han ligger på ens arm och tittar i det man läser. Hur mysigt som helst.

Sen somnar han ibland ganska direkt, men allt som oftast vill han läsa själv ett tag. Inte varje kväll men ganska ofta vill han ha sova-gott-olja och ibland somnar han när man masserar benen. Senaste tiden har han velat ha någon nära så jag har ofta (som nu) satt mig i Simons säng (som han ännu inte sover i) med bok eller laptop. Igår ville han inte alls utan det slutade med att han somnade i soffan nere när vi tittade på tv.Kommentera