Slumpad post: Chatta lite om vänskap
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Syfestival

| 2010-11-05, 21:34

Idag var det äntligen dax för Syfestival på mässan. Några jag spanat in i förväg och skulle besöka var JNYDesign, Znok design och Mjuka tyger. Jag handlade massor på JNY, ett tyg på mjuka tyger (ska dock på workshop där en lördag snart och kan handla då istället) och när jag tänkte handla på Znok var kön på tok för lång. Mitt i allt sprang jag på fantastiska jultyger som jag inte kunde låta bli. Det blev även några mönster för bla byxor (både stora och små) och ett tyg som jag hoppas ska bli byxor till mamma.

Ett annat huvuduppdrag var symaskin. Jag hade dock redan i förväg spanat in en som jag dessutom frågat två på syworkshopen om och båda var kanonnöjda. Gick till Janomes tidigt och fick maskinen demonstrerad (Janome Décor Computer 4030), sa att jag nog ville ha och då skrev han mitt namn på en så strax före jag åkte hem gick jag förbi, betalade och fick den i handen. Nu står den här brevid mig och jag ska ta tag i att testa den lite.

Fick hålla i mig ordentligt för att inte köpa massa annat pyssel utan verkligen fokusera på sömnad – var sak har sin plats.2 kommentarer to “Syfestival”

  1. […] hade jag inbokad tid för en genomgång av min symaskin hos den affär jag köpte maskinen. Passade även på att få lite mer info om overlocken jag haft […]

  2. […] Hon önskade sig varma byxor när jag frågade om hon ville ha något sytt. Köpte ett tyg på syfestivalen, men sen hittade jag ett bättre på Bibbis textil och slog till. Tyget från syfestivalen får bli […]

Kommentera