Slumpad post: Connelly, Michael: Fällan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sänkt

| 2010-11-21, 22:42

Det började med ett besök hos kiropraktorn i onsdags. Jag kände mig bättre från det halsonda och hostan jag fick på söndagkvällen, men under dagen började kroppen kännas lite skum. På kvällen fick jag kramp i en rumpmuskel när jag satt på en stol. Magen var lite i uppror men annars var jag ok. Bättre på torsdagen så jag åkte iväg på ledningsgrupp med jobbet i Skevik. Var inte i toppform men helt ok. Magen rumlade dock på. Sov hyfsat och på fredagen var magen fortfarande rumlig (toabesök bevisade det hela) och aptiten bortblåst. Möte helt ok och sen efter lunch var det slut så jag åkte hem.

Väl hemma försvann all energi och jag orkade inte så mycket mer. Magen rumlade vidare med toabesök som bevis. Hyfsad natt så på morgonen bestämde jag mig för att iaf åka till den efterlängtade sydagen (kommer post). Hade rätt dålig energi men det gick. Fram till klockan 4 då min energi totalt försvann och jag packade ihop och åkte hem. Sen orkade jag inte många knop.

Natten var usel, inte bara för att jag mådde sådär utan för att barnen turades om att böka och stöka. Nåja idag kändes det aningens bättre så jag och Joel tog oss till Hemköp och handlade och sen sov vi båda i soffan när Simon sov. Nu ikväll känner jag mig mycket bättre och magen har slutat rumla! Det finns hopp om en bättre morgondag 🙂Kommentera