Slumpad post: Simon kör bil
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Båda spelar

| 2010-11-22, 22:35

Härom dagen när Joel tröttna på datorspelet fick Simon testa. Visserligen så viftar han mest runt med musen men han lyckades med överraskande många saker.

Idag ville Joel spela och jag sa att då fick de allt turas om. Joel började och spelade en stund medans jag röjde sysaker. Efter ett tag tyckte jag det var Simons tur. Joel höll inte alls med men lät sig övertygas. Efter en extremt kort stund tyckte Joel att det var hans tur igen. Simon fick dock spela lite till och sen bytte de.

När det sen var dags att byta igen blev Joel tokledsen, men jag sa att så är det. Simon tog över musen, men efter en väldigt kort stund då Joel storgråtit hela tiden så sköt han över den till Joel och klappade lite på honom.Kommentera