Slumpad post: Anne på Grönkulla
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gustafsson, Robert: Från vaggan till deadline

| 2010-12-05, 22:46

Vilken bra bok! Har njutit av den som man njuter av en god karamell. Gillar hur han viker av från huvudämnet och smyger in någon rolig detalj eller historia för att sen knyta ihop säcken som sig bör. Han skriver lättläst och på ett sätt som gör att jag hela tiden vill läsa vidare – som i en deckare, men ändå inte.

Robert berättar öppet om sitt liv och det är otroligt roligt att få lite inblick i hur det går till “bakom kulisserna”, samtidigt som han även visar att det finns en riktig människa bakom alla figurer. Det är nästan som att man sitter på ett fik och Robert berättar. Han kan verkligen berätta och jag önskar verkligen att boken inte var slut.

Jag blir ändå lite sorgsen av hur han missat sin familj eftersom han är arbetsnarkoman, men inser oxå att han är en annan typ än jag och för hans bästa så har han gjort rätt som prioriterat jobbet antar jag. Beundrar hans fru som hanterat barn och annat med familjen och gett honom den frihet han verkar ha haft, och behövt. Han har ju inte ett vanligt 8-5 jobb kan man ju lugnt säga.

Såg förresten “Berg flyttar in” med honom under tiden jag läste och det var kul att känna igen vissa händelser han refererade till och även veta mer än som kom fram där.Kommentera