Slumpad post: Inte själv
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sova i sin säng

| 2010-12-05, 21:01

Efter två nätter i myshörnet (inte hela nätter iofs eftersom de kommit över i vår säng) var det så äntligen premiär för Simon i sin säng igår kväll. Joel hade inte sovit något på dan och slocknade helt utmattad vid halv 8. Jag tänkte envist att det borde gå att få Simon att somna i sin egen säng – det var nämligen han som visade att han ville sova i den när vi frågade.

Det tog dock sin lilla tid. Testade både att ligga brevid, i samma rum och att gå ut ur rummet. När jag gick ur rummet så tyckte jag efter en stund att jag hörde ljud som inte kom ifrån köket där nere. Mycket riktigt, det var Simon som dragit ut lådan under Joels säng och börjat leka med köksleksakerna.

Vid kvart i 9 orkade han inte längre kämpa emot sömnen utan somnade sött. Sen sov han faktiskt hela natten i nya sängen och först kvart över 7 vaknade han och ville in till oss.

Ikväll så var det Simon som somnade först och ett tag senare även Joel. Tänk en ny period har påbörjats!Kommentera