Slumpad post: Badrum dag 38
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Michael, Bond: Paddington får en julklapp

| 2010-12-07, 20:12

Vi har ganska nyligen börjat läsa böcker om Paddington. Själv lyssnade jag nog bara på band för jag kan inte hitta några böcker om honom. Minns att jag gillade honom och kommer ihåg berättarrösten, men inte så mycket mer.

Jag tror Joel gillar honom.  Det faktum att han gillar marmelad har iaf fastnat hos Joel för det påpekar han varje gång vi läser den. Han ligger gärna och lyssnar på den här boken och nu i juletider är den mycket passande.

Simon har ännu inte ro nog att sitta och lyssna så som Joel gör, men vi lär läsa boken många gånger. Kanske är det en sån som åker ner i adventslådan för att läsas i december varje år 🙂

Åtminstone jag vill läsa mer om Paddington!4 kommentarer to “Michael, Bond: Paddington får en julklapp”

 1. Camilla says:

  Paddington, en klassiker man minns. Den har jag inte testat att själv, kanske ska ta mig iväg till biblioteket och låna den idag med Felix.

  Det är kul att de gillar att läsa. Nu har jag och Adam börjat med böcker med kapitel, det är stort 🙂 Det finns bilder, kanske varannan sida, annars tror jag att han hade haft lite svårt. Längtar till vi kan läsa Harry Potter, alla Astrid Lindgrens böcker, Gummitarzan, Sune och Bert och alla andra gamla favoriter.

  Nu i juletider kommer Adam med en massa bibelrelaterade frågor och jag får ju lov att erkänna att jag inte är någon expert där men känner att det är så många av hans frågor som jag verkligen borde kunna svara på. Drar till biblioteket idag och lånar Barnens bibel tänkte jag.

 2. Sue says:

  Åh, kapitelböcker! Det längtar jag oxå till – och alla roliga böcker som följer efter det. Är otroligt glad för att båda gillar böcker!!

 3. Hello says:

  Barnbibeltips: Bibel för barn.
  Den enda som är skriven direkt på svenska och inte översatt. Dessutom en av få som bara är en förenkling av bibeltexten och inte en massa moraliserande kommentarer och slutsatser.

 4. Sue says:

  Tack! Hoppas Camilla hittade den på bibblan. Ska komma ihåg inför kommande frågor när barnen blir större 🙂

Kommentera