Slumpad post: Babygym
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Pusselbitar med mera

| 2010-12-12, 22:29

Igår eftermiddag blev jag påmind om varför vi plockade bort alla memory och pussel för ett bra tag sen. Efter att Joel visat stort pusselintresse i veckan så plockade jag fram både gamla och nya pussel. Hela lördag förmiddag pusslades det hur mycket som helst. Både Joel och Simon mer eller mindre kastade sig över dem och pusslade så det stod härliga till.

När Simon vaknade på eftermiddagen började det hela urarta och på kvällen såg det ut som det brukade. På bilden ser man endast ett av kärlen… De hade dock vansinnigt roligt under tiden och lekte tillsammans hur bra som helst.

Vi avrundade söndagen med att sortera iordning allt – och ställa vissa saker på platser barnen inte når.Kommentera