English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tröja med Ooga Booga

| 2010-12-12, 23:02

I lördags när Simon sov och Joel pusslade så fick jag ett ryck och skar ut tyg till en tröja. Första svårigheten var att välja tyg. Hade redan bestämt mig för att sy efter samma mönster som tröjan från syhelgen och olika tyg på kropp och ärm.

Jag fastnade för ett tyg som heter Ooga Booga och som jag köpte via Lilofant . Till ärmarna valde jag ett randigt trikåtyg som jag köpte på syfestivalen våren 2007 hos e-slöjd och sen brun mudd som jag köpte på syhelgen hos Mjuka tyger. Otroligt roligt att se hur en tröja växer fram och att det faktiskt inte är så svårt. Efter lite funderande så valde jag att sätta mudd även på ärmarna och det kändes helt rätt!

Den här typen av ärm kallas något speciellt men jag minns inte vad, inte ens efter att ha frågat minst tre gånger under syhelgen…6 kommentarer to “Tröja med Ooga Booga”

 1. Hello says:

  Raglan 🙂
  Den blev jättefin!

 2. Sue says:

  Haha, ja så var det. Måste hitta en minnesregel för det känns som ett ord som min hjärna verkligen inte kan ta till sig. Något med raggla kanske… Axelsömmen är inte rakt över axeln utan har ragglat ner 😯

 3. Agnetha says:

  Vad snygg tröja!!

 4. Camilla says:

  Läcker!

 5. […] jag valde tyg till första tröjan den här helgen kom jag på flera olika förslag så innan jag sytt klart den första började jag på en till. […]

 6. […] Joel fick fler tröjor förra helgen så blev det idag en till Simon. En nästan likadan som Joel fick, men ärmarna skiljer sig. Det går verkligen lättare och lättare att sy dem nu när jag vet […]

Kommentera