Slumpad post: Såpa trallen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tröja med ubåtar

| 2010-12-13, 11:25

Helt plötsligt insåg jag att Joel fått tre tröjor och Simon ingen. Lite för att storleken på mönstret passar Joel men när jag nu sytt tre tröjor vågade jag mig på att ändra lite.

Även här var det spännande att välja tyger såklart. Här fastnade jag för ett tyg med ubåtar på från Znok-design och fortsatte succén med velour på ärmen. Mudd var lite svårare och först hittade jag en blå som passade bra. Den var dock väldigt stum så när jag sytt på halsmudden såg han själv ut som periskopet på en ubåt. Det blev till att sprätta och istället valde jag en lila i mer passande kvalitet.

Simon blev mycket nöjd över att även han få en tröja!2 kommentarer to “Tröja med ubåtar”

  1. Hello says:

    Det är fint med ubåtar!

  2. Sue says:

    Jepp, på tröjor inte när tröjan liknar en ubåt 😉

Kommentera