Slumpad post: Trådlöst i Dubai
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Plocka undan

| 2010-12-17, 8:11

Vi har tröttnat lite på att ha saker framme hemma och har blivit lite hårdare på att vi varje kväll plockar undan. Först nere, där soffkuddarna sällan ligger på plats efter eftermiddagsbus och tv-titt. Sen på ovanvåningen så att man faktiskt kan gå i barnrummet utan att snubbla.

Det går olika bra olika dagar att få med barnen i detta, men jag tycker vi ser en förbättring.

Igår när jag hämtade Joel berättade en av personalen att Joel hade varit arg på en kompis i legorummet. De skulle nämligen plocka undan och kompisen vägrade hjälpa till. Då hade Joel, mycket arg, sagt att han minsann måste hjälpa till att städa bort legot.

Joel berättade att kompisen sen faktiskt hjälpt till att plocka undan.2 kommentarer to “Plocka undan”

 1. Camilla says:

  Åh, jag känner igen mig. Har varit frustrerad rätt länge. Grejer som plockas ner från övervåningen blir liggandes kvar här nere och det är prylar överalllt. Samtidigt så är jag och Peter ganska slarviga av oss och har inte föregått som bra exempel direkt.

  Nu har vi också börjat med att plocka undan varje kväll, tänkte försöka att göra det halv sex så att vi är klara innan Bolibompa. Men då kräver ju det att vi har ätit klart då också.

  Adam plockar alltid undan, men gnäller ganska mycket under tiden på att Felix inte gör lika mycket. Jag kan förstå honom för Felix gör ibland ingenting och jag har inte lust att hota heller. Försöker med alla möjliga trix och försöker säga till Adam att jag verkligen noterar att han gör det han ska och att jag kommer ihåg det.

  Vi får väl rapportera hur det går sen 🙂

 2. Sue says:

  Ja det där med att syskonen gör olika mycket känner jag igen 🙂

Kommentera