English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sagoboxen Stadens hjältar: Flygplanet som försvann

| 2010-12-18, 22:14

Vi har ju tidigare testat en lekbox och nu blidde det en sagobox. Oj, vilken lycka. Dvd:n har snurrat och snurrat. Joel fullkomligt älskar den. En av gångerna vi tittade på filmen satt vi med boken och bläddrade.

– “Samma! Det är samma!”, utropar Joel plötsligt

Varpå jag inser att han ser samma sak i boken som på filmen. Han småpratar lite för sig själv och pekar i boken och tittar sen på filmen.

Även Simon gillade filmen. Den känns så ostressad och mysig på något sätt. Okomplicerad och passande för små barn. Även längden, 12 minuter är bra. Att filmen sen startar utan att man behöver välja på menyer känns kanonsmidigt.

Senare på kvällen läste vi boken efter att ha tittat på filmen säkert 5 gånger i rad. Joel ville läsa den igen på en gång. Sen satt han länge och bläddrade i den när jag läst färdigt.

Med i boxen finns även en liten röd brandbil (figur i boken) i plast och en bilmatta. Bilen har killarna nästan slagits om, och när de nu hittar den så vill de genast se på filmen. Bilmatta är dock något som inte går hem hos oss. Vi har en vanlig matta i form av en bilmatta men de leker aldrig med den.

Det lär definitivt bli fler såna här i framtiden. Gillar skarpt att man knyter ihop olika medier. Kvar att testa är spelen på deras hemsida och den app som finns!



Kommentera