Slumpad post: Rorri
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snart löst?

| 2010-12-18, 13:13

Ja så ringde jag Com hem, igen. Denna gång med målet abonnemangsfrågor. Pratade med en kvinna som sa att hon inte hade rätt att bestämma om ersättning utan det var tekniksupporten som måste göra det (de som hänvisade mig hit…). Så hon kopplade mig till teknik och jag fick återigen förklara, samtidigt som killen läste ikapp på vår numera rätt långa logg antar jag.

Han sa att mobilt bredband utan bindningstid gick inte för de har samarbete med Tre. Däremot så knallade han ner till teknikerna och ringde upp när han pratat med dem. De har inte sett några störningar på två veckor och inte heller fått in några andra klagomål senaste tiden. De skulle iaf kolla på det och höra av sig. Eller hur.

Suck. Känns som att viss tid av julledigheten får ägnas åt att fixa nytt bredband och kanske även telefoni och digital-tv.2 kommentarer to “Snart löst?”

 1. Com Hem AB says:

  Hej!

  Jag vill börja med att beklaga om vi ännu inte lyckats lösa de problem ni upplever med er bredbandstjänst.

  Om ni önskar att jag ser över om det finns något ytterligare besked i ärendet samt vad vi gör för att åtgärda problemet, ber jag dig skicka in kontaktuppgifter till angiven e-postadress så hjälper jag dig.

  Med vänlig hälsning
  Patrick Norberg
  Kundservice

 2. Sue says:

  Nu hoppas jag att det löst sig 🙂

Kommentera