Slumpad post: Ordförråd
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Paket borta

| 2010-12-20, 12:41

Vi har fått en avi från posten. Den kom 13 december och nu har jag två gånger försökt hämta ut men det är inte ankomstregistrerat. Idag ringde jag posten och hon fick numret på lappen men kunde inte hitta någon information kring det hela.

Så jag undrade vad som händer då.

Ja, det cirkulerar ett tag och sen åker det tillbaka till avsändaren som då förhoppningsvis skickar ut det igen. Själv har jag ingen aning om vad det kan vara för det står inte. Vi får ju en del paket (bokklubbar för barnen, gåvor för provprenumerationer, recensionsexemplar, beställningar) så jag har verkligen ingen aning om vad detta kan vara. Bara att hoppas att det inte är från någon privatperson som glömt skriva avsändare.

Men helt klart är jag rätt nyfiken på vad det kan vara 🙂4 kommentarer to “Paket borta”

 1. Syster Yster says:

  Spännande!

  Hänvisar till egna bloggen för andra erfarenheter på detta område…

 2. Sue says:

  Haha, ja just det ja. vi lär väl aldrig få reda på vad det var..

 3. sandra says:

  Det var jag som skickade en sprillans ny bil till er men eftersom ni inte hämtade ut den så får det vara :mrgreen:

 4. Sue says:

  Ah, det är den bilen brevbäraren har! Undrade just var hans postbil tagit vägen :mrgreen:

Kommentera