Slumpad post: En innedag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Snöröjning

| 2010-12-29, 17:21

Idag efter Simons middagsvila begav vi oss ut hela familjen och tog bussen till ICA där vi hämtade paket. Sen tog vi en skön promenad hemåt. Egentligen hade vi tänkt ta vägen förbi pulkabacken men från bussen hade vi sett flera snöplogar och annat spännande så vi tog den vägen istället såklart.

Det blinkade och lät och båda barnen tittade med stora ögon. På ett ställe var det en stor traktor där en snubbe kom fram och pratade med oss. Han frågade hur gammal Joel var, och Joel höll upp, förmodligen, rätt antal fingrar fast med tumvanten på.

Sen stod vi där och kollade på den stora traktorn som plogade undan snö. Helt plötsligt kom den mot oss och Joel reser sig snabbt upp och rusar ifrån den. Skönt att han har lite respekt för såna där fordon, trots sitt stora intresse.Kommentera