Slumpad post: R hos logoped
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Längre kabel i datorn

| 2011-01-09, 19:55

Kabel i datornNär jag bytte moderkort i datorn satt kontakterna för av- och på-knappen, power-lampan och hårddisk-lampan lite längre bort än tidigare. Tyvärr så långt bort att kablarna som går till chassit inte räckte…

Det löstes temporärt genom att dra ut sladden på baksidan istället med den lilla nackdelen att man blev tvungen att kravla omkring på golvet för att nå strömbrytaren varje gång datorn skulle startas.

Igår fick jag äntligen ändan ur och gjorde kabeln lite längre. Det normala vore kanske att använda en kopplingsplint och lite extra sladd, men jag hade ingen kopplingsplint. Däremot hade jag sladdar, lödstation, lödtenn och krympslang. En halvtimme senare var kablarna tillräckligt långa och inkopplade på rätt sätt.En kommentar to “Längre kabel i datorn”

  1. Sue says:

    Äntligen! 😯

Kommentera