Slumpad post: Städdag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Dela med sig

| 2011-01-09, 18:57

Vi försöker visa barnen att man delar med sig av saker när man är flera och ibland märks det faktiskt att de tar till sig. Oftast när vi äter glass så bjuds det smakbitar både till höger och vänster.

Idag efter middagen så hittade jag burken med köpt ischoklad och tyckte att det var lika bra att göra slut på den så jag ropade på barnen och vi satte oss på golvet med burken i mitten. De började lassa in, Simon delade med sig en till John. Sen var alla slut.

– “Men jag fick ju ingen”, säger jag med lite ledsen röst.
– “Jo, en” säger Joel med munnen full.
– “Nä, jag fick inte någon alls” säger jag.

Joel tittar på mig lite fundersamt och rör sen handen mot munnen för att ta ut en liten bit till mig. Jag skyndade mig att säga att jag inte ville ha någon, men att det var enormt gulligt av honom att vilja dela med sig.5 kommentarer to “Dela med sig”

 1. sandra says:

  Ha,ha,ha…va fan sitter du och surar för då om du ändå inte ville ha :mrgreen:

 2. Sue says:

  Hehe, man vill ju testa reaktionen 😈

 3. sandra says:

  😆 ja men vad tusan skall han tro…först sitter du och “bölar för du inte får”…sen när du får “då vill du inte ha”…BESTÄM DIG KVINNA!!!! tänker han 😉

 4. sandra says:

  en liten läcker färdig tuggad pralin med extra saliv vore väl mumsigt :mrgreen:

 5. Sue says:

  Haha, han måste ju vänja sig vid hur kvinnor funkar ;9
  Nja, det såg faktiskt inte så jättegott ut 😀

Kommentera