Slumpad post: Dagens 10 #6
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hämta på dagis

| 2011-01-12, 18:30

Idag var första dagen efter jul som jag hämtade på dagis. I vanliga fall har Simon kommit rusande till mig men idag såg han mig knappt för han höll på och bygga torn med trummor. Däremot ville han att jag skulle hjälpa till.

Lyckades till slut övertyga honom om att vi skulle gå över till Joel och han var i full färd med att bygga en brasa så han hade inte ens tid att hälsa.

Efter mycket övertygande och lockande med att det hade snöat så lyckades jag få med dem till hallen. Sen vägrade båda klä på sig så det tog nog en kvart innan vi hade på alla kläder och kunde lämna dagis.

Dock väldigt skönt att de gillar dagis och trivs där för snart är det dax för något längre dagar ibland.Kommentera