Slumpad post: Kan själv
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Robottröjor

| 2011-01-18, 20:52

När vi ändå beställde från Stoff & Stil så fick Joel titta runt på lite tyger och hittade ett med robotar, tyvärr visade det sig att det var slut så istället blev det ett med monster. Dock kallas de robotar hemma hos oss nu 🙂

Joel tyckte att både tröja och ärmar skulle vara robotar så det blev det givetvis. Joel valde lila mudd och Simon blå. Joels är sydd med röd sömn och Simons med vit.

Sen testade jag att sy midjan med dubbelsömn på min vanliga symaskin. Det gick sådär med rött men sen frågade jag i forumet på sysidan om det var något man skulle tänka på och fick svar. Andra gick således lite bättre. Lite mycket pyjamas över tröjorna så kanske är det just vad de får bli – pyjamaströjor!

Mottagare: Joel och Simon
Mönster: Samma som tidigare (avritat på syhelgen)
Tyg:  Mudd från min samling, monstertyg i Interlock från Stoff & Stil.
Kommentera