English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kalsonger

| 2011-01-21, 16:56

Jag har lovat mig själv att testa lite nya saker så när jag fick ett nummer från Ottobre där det fanns kalsongmönster tänkte jag att det måste jag testa. Joel fick självklart välja tyger utifrån ett urval jag tog fram.

Sydde med sömmen på utsidan istället och sydde sen en stickning från utsidan för att få ner sömmen. Ett tips från en av tjejerna på syhelgen. Valde sen bort mudd i midjan och satte gummibandet direkt. Lyckades sy grenen felvänd så jag fick kapa lite på benen. På benen valde jag att bara köra overlocken istället för att mecka med fåll. Nu återstår att se vad Joel tycker om att ha dem på sig. Blir nog fler men då blir det en storlek större och kanske något roligare gummiband i midjan (om det finns).

Mottagare: Joel
Mönster: Ottobre 6/2010, nr 16 Pikkumies boxers i storlek 104.
Tyg:  Fordonsjersey från mjuka tyger. Gummiband 20 mm.En kommentar to “Kalsonger”

  1. Sue says:

    Hittills har de funkat mycket bra så det kommer att bli fler 🙂

Kommentera