Slumpad post: Riva tapet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Konfirmationsprästen

| 2011-01-25, 22:38

Det är inte så ofta jag tänker tillbaka på min konfirmation. Tills denna vinter då det visar sig att den präst som försvann och sedan hittades död i sin bil i var min konfirmationspräst. Det är alltid hemskt att läsa om människor som lidit på ett eller annat sätt, men när det är en människa man “känner” så blir det snäppet värre.

Mår illa av att läsa och tänka. Samtidigt försöker jag tänka tillbaka på just konfirmationstiden men inser att det är länge sen och mitt minne för undanstoppat. Kanske ska jag leta upp någon gammal dagbok från den tiden och läsa för att hedra minnet av Kerstin.3 kommentarer to “Konfirmationsprästen”

  1. Syster Yster says:

    Usch, vad hemskt! Det får en att fundera över livets skörhet… Hoppas att du kan hitta lite roligare läsning att minnas henne med!

  2. Camilla says:

    Jag och Peter pratade just om henne igår, går ju inte att tänka sig vilken fruktansvärd situation hon var i. Ensam och helt hjälplös… det gör ont i hjärtat!

  3. Sue says:

    Ja fy vad ont det gör när man tänker sig in i situationen…

Kommentera