Slumpad post: Julgran?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

40-årsfest

| 2011-01-27, 19:25

I helgen som gick var det dax för min andra 40-årsfest. Den första var för sisådär 7 år sen. Vi var tre fd kursare som tillsammans tog tåget till Västerås, och resan dit babblade vi på hela vägen för att hinna uppdatera oss om varandras liv.

Festen hölls gemensamt av fem gamla barndomsvänner så det var inte supermånga vi kände, men helt suveränt att få lite barnfritid att prata och umgås. Festen var mycket bra ordnad. Bra lokal, bra mat, bra musik, roliga lekar (Lotta imponerade med sitt mod och sin kunskap). Framåt midnatt började dock vi tre småbarnsföräldrar bli rätt trötta och tog en taxi till lägenheten vi fått låna (vilken service!). Sov tills det var dax att gå upp för att sen ta oss till stationen och tillbaka till Stockholm igen.

Camilla själv har skrivit en bra festrapport 🙂2 kommentarer to “40-årsfest”

  1. Camilla says:

    Så himla kul att ni kom, men alldeles för lite tid till snack! Vi får se till att ses snart igen helt enkelt.

  2. Sue says:

    Så blir det ju alltid på fester 🙂

Kommentera