Slumpad post: Vågade byxor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kan inte sången

| 2011-01-28, 19:54

Häromdagen när Joel satt på toa underhöll jag med lite sång. Jag sjöng “Trollkarlen” och eftersom jag inte direkt är någon minnesmästare blev texten inte alltid helt rätt, men jag tyckte själv jag klarade mig igenom sången ganska bra. När jag sjungit färdigt sa Joel allvarligt:

– “Du kan inte den sången Pappa”. 🙂6 kommentarer to “Kan inte sången”

 1. sandra says:

  GAPFLABB!!!!!…där fick du! tihi :mrgreen:

 2. Syster Yster says:

  … du kanske skulle hålla dig till ‘Lingonben’ 😉

 3. John says:

  Ja, där kan han iallfall inte rätta mig… 😆

 4. Camilla says:

  Man kan aldrig komma undan har jag förstått. Halvslumrar man och sjunger är de där direkt och påpekar att det är något som är fel. Hoppar man över någon sida i en bok för att den är så himla lång och man vill bara sova är de också på alerten och ajabajar, även fast man trodde de somnat, typ 🙂

 5. John says:

  Ah, det gamla tricket med att hoppa över sidor i sagan funkar faktiskt fortfarande här hemma… 😳

Kommentera