Slumpad post: Ryggen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kvällar och nätter

| 2011-01-28, 6:52

Ett bra tag har vi haft ganska stökiga kvällar. Trots att Joel knappt har sovit på dagis så har han haft svårt att somna på kvällen. De kvällar han somnat snabbt har Simon haft svårt att somna. Före halv 9 är det sällan båda har somnat.

Själv fattar jag inte hur det kan vara så struligt. Så många barn som jag suttit barnvakt för har jag aldrig upplevt så mycket stök. Sen inser jag att jag ju är förälder den här gången och då blir det genast annat.

Nätterna däremot har varit mycket bra med några nätter där vi inte hört ett pip från barnrummet.

Igår kväll så sov båda barnen halv 8! Genast fanns det lite tid över på kvällen 🙂

Borde anat vad som komma skulle… Natten. Inte många ostörda halvtimmar. Mer eller mindre skytteltrafik in till barnrummet och gnällande knodd. Någon gång kom Joel in till oss och när det var en dryg timme kvar tills jag skulle gå upp så tjöt Simon (igen) och jag gick och la mig där. Oklart vad det var men en kvart före jag skulle gå upp så somnade han djupt igen, och då hade vi slumrat lite, smort ben och sjungit.

Ikväll blir det ingen nattuggling vill jag lova!2 kommentarer to “Kvällar och nätter”

  1. sandra says:

    GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD vad jag INTE saknar de åren 😉

  2. Sue says:

    Hehe, nä det kan jag tänka mig. Fast jag kommer att glömma bort dessa stunder (därför bloggar jag om dem) och bara längta tillbaka till allt MYYYYYYYYYYYYYYYYYS. Just nu soffmys med två fredagströtta killar :mrgreen:
    <3

Kommentera