Slumpad post: Västerut
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lika pyjamasar

| 2011-02-05, 23:01

För någon vecka sen hade vi konferens med jobbet på Bryggarsalen vid Odenplan. På vägen hem råkade jag i ögonvrån se reaskyltar och stannar upp. Ser att det är en tygaffär (Dolly) som jag av en slump läst om på nätet skulle lägga ner och reade ut hela sortimentet. Gissa om jag stannade! Träffade dessutom på en tjej från syhelgen.

Hittade lite diverse tyger men bla nån typ ljusblålila muddtyg som jag snabbt bestämde skulle bli pyjamas. Använde befintliga mönster och förra helgen hann jag skära ut och sy ihop allt utom sista sömmen i midjan. Den hann jag igår kväll. Så sen kunde både Simon och Joel ha dem på sig på natten. Får se om jag någon gång lyckas fånga dem på bild med dem på.

Funderade lite på vilket tyg jag skulle blanda med och kom snabbt fram till ett tyg med djur på som jag haft länge och som snart är för barnsligt misstänker jag. Valde att ha det tyget som mudd på både ben och ärmar och i halsen satte jag det andra. Lite för att få en bra blandning på hela pyjamasen. Blev mycket nöjd och barnen var extremt söta 🙂

Mottagare: Joel & Simon
Mönster: Byxor: Ottobre 6/2007, nr 28 Lily Leggings i storlek 92 och 110. Tröjor: Samma som tidigare (avritat på syhelgen)
Material: Blålila muddtyg från Dollys, gummiband 15 mm brett, trikåtyg med djur på inköpt på syfestivalen 2007 (minns ej av vem)Kommentera