Slumpad post: Bli mer cirkulent
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mindre tävlingsinstinkt

| 2011-02-07, 21:14

Idag var det återigen tävling på slutet. Denna gång burpees istället för situps som förra veckan.  Fast vi behövde “bara” göra 10 och efter tre varv gick vi ner på 5.  När jag gjorde fjärde på första 5-varvet sneglade jag lite och såg att jag och två till låg jämt. Men istället för att tagga igång så valde jag att bara göra och således kom jag sist det varvet. Det fanns helt enkelt inte fler burpees i mig idag. 35 fick räcka.

De som åkte ut fick göra vaggan.

Efteråt pratade vi om hur det var för ett år sen då vi alla var nya på burpees och jag körde tre åt gången för att sen vila. Kanske kunde jag få till fyra eller fem, men sen var jag totalt slut om jag inte vilade. Känns fantastiskt att det kan ske sån förbättring!



2 kommentarer to “Mindre tävlingsinstinkt”

  1. Syster Yster says:

    Jag vet, jag har sett er, men ändå…: Sorry, för den som inte crossfit-ar kan det uppstå … intressanta mentala bilder när du skriver om om en grupp människor som gör så många “burpees” som möjligt, så snabbt som möjligt… 😆

  2. Sue says:

    Haha!! Ja, kanske skulle man ta och filma någon gång – sen kanske man inte skulle fortsätta 😯

Kommentera