Slumpad post: Tionde sommarlovsveckan
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Jämställdhetsbonus

| 2011-02-11, 17:43

För en vecka sen fick jag ett brev från försäkringskassan där det redan på utsidan stod att jag skulle öppna det före 22 februari. Öppnade, och det handlade om jämställdhetsbonus där jag måste skicka in före 1 mars. Antar att det är många som inte öppnar sina brev från fk (inklusive mig).

Nåja, man skulle fylla i sin inkomst för de månader man var berättigad bonus (maj-aug förra året för min del), OCH ta kopia på sina lönespecar. Dessa papper! Varför kan man inte kolla med skatteverket? Nåja, jag fixade det imorse och la på lådan senare på dagen. Kuvertet krävde porto…

Nu blir det spännande att se hur många kronor vi får!2 kommentarer to “Jämställdhetsbonus”

  1. Lotta says:

    Vi har också fått brevet, ska leta lönespecar (från 2009 i helgen 🙂 Hur det nu ska gå, man sparar ju inte papper längre…

  2. Sue says:

    Hmmm, 2009? Undra om jag har läst rätt med 2010 eller bara förutsatt det 😯

Kommentera