Slumpad post: Snö och mörkt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Konserthuset

| 2011-02-12, 20:04

Anse ringde i veckan och undrade om jag och Joel ville följa med på barnföreställning på konserthuset. Givetvis!

För honom är det ju ett äventyr bara att åka tunnelbana in till stan 🙂

Vi inledde med en guidad tur som på beskrivningen låter rätt så barnanpassad:

Kryp in i Konserthusets minsta vrå, följ Orfeus och Euridike, leta efter delfinerna som hoppar runt i marmorn och hitta märkliga instrument på väggar, dörrar och mattor. Och vad är det som händer i taket i Grünewaldsalen egentligen?

I verkligheten var den inte det. Inte så att barnen inte fick springa runt och leka – för det gjorde de iaf – utan snarare för guiden som pratade mest för vuxna.

I pausen mellan visning och konsert hann vi med ett kaosartat besök på McD. Konserten, Rymdhäxor för barn, var bättre anpassad för barn. Joel var nog i yngsta laget men satt still hela timmen i mitt knä. Han tittade dock lika mycket i taket på lampor och teknik som på scenen. Häxorna lyckades fånga hans intresse rätt så bra och själv tyckte jag det var häftigt att få lyssna på filharmonikerna.

Efteråt drog vi hem till oss alla fem. Joel hittade en ny kompis i Kalle och Simon var mycket intresserad av hans lillebror Erik. Ett tag ville han dock sitta på honom så han har inte riktigt förstått det där med bebisar…2 kommentarer to “Konserthuset”

  1. Syster Yster says:

    😆 Trial and error, Simon, trial and error… :mrgreen:

Kommentera