Slumpad post: Synkronisering
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Buss till Hemköp

| 2011-02-13, 19:35

Ända sen vi var på bussutflykt tidigt i januari så har Simon pratat om att åka buss. Igår kväll fick jag en idé som vi testade idag. Nämligen att jag och barnen tar bussen till Hemköp och när vi nästan handlat klart så kommer John och hämtar med bilen.

Sagt och gjort. Kollade när bästa bussen gick. Tyvärr var Joel på extremt gnälligt humör och påklädningen gjordes inte på exakt det sätt som han hade tänkt sig. Var på väg att vid busshållplatsen ringa John för att hämta Joel. Varnade Joel som då faktiskt skärpte till sig, sen kom bussen. Simon var helnöjd. Joel lite mer likgiltig eftersom han var ute på äventyr igår.

Finns en helt perfekt busshållplats nästan precis utanför Hemköp. Tyvärr valde busschauffören att skippa den (trots att vi hade plingat i god tid) så vi fick gå 300 meter istället. Gick över förväntan – kanske lite tack vare att “vår” snöplog kom körandes och tutade igenkännande på oss.

Väl inne tog vi av oss mössor, vantar och jackor. Simon nöjde sig dock inte med det utan vägrade gå in med skor så, det fick han. Vi var där tidigt så det var faktiskt helt ok på golvet.

De höll sig väldigt bra till mina direktiv kring vad som skulle plockas och inte. Joel envisades dock med att vi behövde messmör vilket inte var helt sant visade det sig när vi kom hem (hade redan 3…) men jag gillar att låta dem tänka lite själva.

Vi tog oss förbi godisavdelningen utan att få med något godis – V6-tuggummi undantaget iofs. Joel lassade upp varorna från sin vagn medan jag fångade in Simon och sen satte de sig på en bänk och åt banan och drack festis. John kom lagom till att allt var packat och klart.

En utflykt jag absolut kan tänka mig att göra igen!Kommentera