Slumpad post: Gårdagens middag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hårfokus

| 2011-02-16, 23:06

I flera månader har jag tänkt att jag borde boka klipptid, men har inte fått tummen ur. Blir tröttare och tröttare på det slitna håret som numera alltid sätts upp i en trist tofs. Idag fick jag så äntligen tummen ur och bokade en tid om några veckor!

Dessutom hämtade jag ut ett paket idag som innehöll mina gamla favoritschampoo och balsam, plus en “hårspray“. Den jag hade fick mamma i julas – den är nämligen suverän mot flygigt torrt hår. Testade att beställa från Lyko.se och shit vad snabbt det gick 🙂12 kommentarer to “Hårfokus”

 1. Niklas says:

  Klippning…visst är det oerhört svårt att få till. Löjligt egentligen men så är det 😎

 2. Sue says:

  Ja, jag kan inte fatta att det ska vara så!!! 👿

 3. Camilla says:

  Har inte klippt mig sen jag flyttade hit i början på juli förra året och jag minns inte ens när jag klippte mig innan jag flyttade 🙂 Det är dags nu! Jag funderar alltid på om jag ska klippa mig kort eller inte, antagligen därför det drar ut på tiden, jag kan inte bestämma mig.

 4. Sue says:

  Skönt att veta att man inte är ensam! kanske är vi båda då nyklippta när vi ses 1 april!
  Coolt med kort hår!

 5. Camilla says:

  Ja, vi får se vad vi har för oväntat läckra frisyrer då 🙂

 6. Sue says:

  Hehe, du sätter ribban lite nu 😯

 7. sandra says:

  Jag var oxå kass på att boka klipptid förr men nu det senaste året har jag blivit riktigt duktig…bokar ny tid varje gång jag klipper mig…dvs var 7 e vecka…nackdelen med kort hår. klippa ofta…kan dock bero på att jag har blivit GRYMT grå ch måste färga utväxten var 7 e vecka…hallå! tant vid 37 det går ju ite 😯

 8. Sue says:

  Oj, det har jag svårt att tro att du är! Ser själv rätt många gråa hår numera och jag som har en mamma som är 78 och inte så grå alls…

 9. Camilla says:

  Jag har jättetjocka silvriga hårstrån. De syns jättebra om man använder plattång så det får jag akta mig för 🙂

 10. Sue says:

  Ah, ja det är väl bara att inse att vi alla blir äldre 😯 😯 😯

 11. sandra says:

  😈 ja men visst är de gråa håren grova och de lyyyser ju lång väg om man släpper dem fritt

 12. Sue says:

  Huga huga…

Kommentera