Slumpad post: Vilken möbel är du?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Bil på service

| 2011-02-23, 22:48

Imorgon är det service bokad. Givetvis återvänder vi till Toyota i Kungens kurva. Den ursprungliga planen var att hämta barnen på dagis, åka bil dit och sen åka buss hem. Simon pratar nämligen hela tiden om att han vill åka buss.

Nu blev det ju inte så. Istället blev det bara jag och Joel som åkte. Han somnade nästan på vägen dit och tyckte sen att Toyota var ett tråkigt ställe (hon som tog emot nyckeln skrattade). Sen knallade vi iväg till busshållplatsen. Efter en kort bit så insåg jag att om vi skulle hinna den tänkta bussen fick vi lägga på ett kol. Således fick Joel åka på mina axlar och jag småsprang lite. Hann helt perfekt.

Hade med ipaden och den är verkligen helt lysande på att underhålla vid såna här tillfällen. Joel tröttnade nämligen rätt snabbt på att hålla utkik efter roliga fordon när det inte  kom så många. Efter ett bussbyte (i Skarpnäck) och lite drygt en timme på buss var vi hemma igen. Middag och sen läggning av barn.

Sen onsdagscross, dock blev det cykel dit eftersom bilen inte är hemma. Förra vintern cyklade jag alla gånger men nu har jag blivit lat. 17 minus visade termometern när jag kom hem. Känns lite skönt med vab imorgon 🙂Kommentera