Slumpad post: Bärätare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Första t-shirten till John

| 2011-02-26, 23:25

John har sneglat lite avundsjukt på barnens nya kläder och undrade om det inte gick att sy tröjor till honom oxå. Han har en hög favorit-t-shirtar och det är i princip omöjligt att hitta några nya som han gillar. Detta tyg var rätt tjockt vilket föll honom i smaken tror jag. Jag tog en av favorittröjorna och sprättade den, sen ritade jag av mönstret. Hittade ungefär samtidigt en gammal t-shirt som jag sydde när jag gick på Värnamo folkhögskola och den passade rätt ok. Letade och hittade mönstret. Matchade mönstren med varandra och fick fram ett som jag testade, och som visade sig fungera bra.

Nästa gång ska halsmudden dock bli lite bredare. Nästa gång hoppas jag oxå att det ska gå lite fortare (påbörjade projektet i typ november tror jag).

Mottagare: John
Mönster: En egen mix av min avritning av Johns favorittröja och ett gammalt mönster från folkhögskolan i Värnamo 
Material: Grå stretchjersey/muddväv från Stoff & Stil. Blå mudd från något ställe, oklart vilket.



En kommentar to “Första t-shirten till John”

  1. […] John har fått sin andra tröja i helgen (gick lite snabbare än första gången). […]

Kommentera