Slumpad post: Hylla och lampa
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tröja till varmare trakter

| 2011-03-01, 10:22

En kollega åkte till Sri Lanka för en vecka sen och med sig i väskan hade hon ett paket till en liten kille där. Hans mamma och jag började jobba ihop för snart 5 år sen och när jag hälsade på hösten 2006 så åkte vi tillsammans till Yala nationalpark, och vi blev vänner.

När jag på våren blev gravid så berättade hon att hon oxå var gravid! Så vi följde varandras graviditeter och Ranuga föddes 1,5 månad efter Joel och vi har sen dess haft kontakt titt som tätt även om vi inte längre jobbar med samma saker på jobbet.

Vid något tillfälle sa hon att de gillade Ooga Booga-tröjorna och då kom jag på att jag skulle sy en tröja till Ranuga. Igår chattade vi och den passade tydligen jättebra så nu väntar jag på bildbevis!

Mottagare: Ranuga
Mönster: Samma som tidigare (avritat på syhelgen), men lite anpassade ärmar och storlek. 
Material: Ooga Booga frånLilofant, ärmar från e-slöjd och mudd från Mjuka tygerKommentera