Slumpad post: Ledare som sticker ut #2
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skärmatta

| 2011-03-03, 18:02

För länge länge sedan köpte jag en skärmatta, linjal och rullkniv och dessa har jag haft mycket nytta av genom åren. När jag nu började sy igen och på syhelgen insåg att det ju är mycket enklare att skära ut efter mönster än klippa så har den nyttjas enormt mycket. Insåg dock att när jag nu vill sy lite större kläder så räcker den inte så bra.

Började således spana runt, kollade på symässan men hittade ingen. Så det blev som vanligt att googla runt och till slut hittade jag en stor till bra pris på Matton. Insåg att de låg inne i stan så för någon helg sen tog jag med mig Joel in till stan (i bil) och handlade lite saker, bl a denna skärmatta. Blev även medlem så jag fick typ 15 % på allt 🙂

Oj vad bra! Helt suveränt att kunna skära ut större saker.3 kommentarer to “Skärmatta”

  1. skaparstigen says:

    Så fint att jag inte var ensam om julgardinerna. 🙂

  2. Sue says:

    Haha, eller hur 🙂 Vi är nog många i samma sits!

  3. […] som jag köpte skärmattan så hittade jag en skärmaskin och det är något jag tänkt köpa länge. Oslagbart när man […]

Kommentera