Slumpad post: Träningskalsong
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ny väckarklocka

| 2011-03-12, 13:47

Förra julen (tror jag) fick jag en väckarklocka i julklapp. Den har funkat finfint tills en morgon i veckan. Knappen som ändrar från att ställa in alarmtid till att se vanlig tid slutade fungera vilket resulterade i att jag försov mig (vanliga tiden ändrades samtidigt som jag ställde alarmet…). Kastade den direkt och gick tillbaka till min gamla väckarklocka. Redan första morgonen insåg jag varför jag velat ha en ny. Den gamla gick inte att stänga av på snooze-knappen utan bara på baksidan.

Snabbt tog jag en tur på lunchen i fredags tillsammans med John och det gick snabbt att bestämma att vi ville testa en sån som lyser i taket.

Efter en natt med den nya klockan är vi mycket nöjda och undrar varför vi inte slagt till tidigare…Kommentera