Slumpad post: Min första VAB-dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Förgiftad

| 2011-03-16, 12:32

Efter att jag läste Den hemlige kocken så ändrade jag en hel del i mina vanor. Någon gång i höstas fick jag höra talas om boken Förgiftad och funderade ett tag på om jag ville läsa eller inte. Bestämde mig för att jag vill det och hörde av mig till förlaget och vips hade jag ett recensionsexemplar.

Hittade sen nyligen ett evenemang på facebook där de som läser boken kan “hänga” och diskutera boken. Jag har hittills bara läst introt och börjar nästan tveka efter de kommentarer som kommer… Vill jag verkligen veta? Kanske ska jag först läsa ut Den föraktade falukorven som känns lite relaterad och som en slags mjukstart.4 kommentarer to “Förgiftad”

 1. Syster Yster says:

  Livsfarligt… eller tvärtom! 😯

 2. Sue says:

  Bra tänkt där! Du kan få ta över den när jag läst klart…

 3. John says:

  Livsfarligt… eller tvärtom!

  Haha, fyndigt!

 4. Syster Yster says:

  Du kan få ta över den när jag läst klart…

  Nej tack, “ignorance is bliss”!

Kommentera