Slumpad post: Nuvarande rutiner
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mot Säfsen

| 2011-03-20, 22:08

En favorit i repris. I år dock tre familjer istället för fem som förra året varav en inte var med då. Vi tog oss iväg i lagom tid och vädret var inte någon repris som tur var (snöstorm förra året och strålande solsken denna gång).

Stannade på Max i Västerås för lunch och sen vidare. Barnen somnade och sov förvånansvärt bra i bilen. Vi lyckades hitta de olika vägarna som vi skulle men helt plötsligt var vi i Grängesberg. Vi hade missat att svänga av på ett ställe och åkt 16 km för långt, på dålig väg. Suck.

Nåja vi överlevde lite sura miner och biltrötta personer och kom fram. Där fanns ett välbekant lekrum som denna gång uppskattades enormt av alla. Så vi stannade där före vi ens tog oss ner till stugan föratt packa ur. Joel och Annika fann varandra direkt.Kommentera