English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Säfsen 2011

| 2011-03-25, 21:10

Precis som förra året åkte vi till Säfsen på pulkasemester. Fast vi har funderingar på att byta namn till skottningssemester eftersom det är mer poppis än allt annat. Ditresan avslutades med lite sura miner men gick annars väldigt bra.

På kvällen var vi givetvis tvungna att testa pulkabacken före vi slocknade rätt tidigt i sängarna. Första riktiga dagen blandade vi diverse aktiviteter och avslutade med Bambi för tre av barnen. Tisdagen utgjorde till viss del veckans höjdpunkt eftersom Joel fick åka en stor hjullastare som sen avslutades med middag på Hyttan där älgen Filurius kom på besök. Solen strålade denna dag varmt ner på oss och snön som sjönk undan med enorm hastighet och pulkabacken var på eftermiddagen mjuk men natten som följde var återigen kall så på onsdagmorgonen var pulkabacken stenhård.

Nya skyfflar införskaffades sista dagen som avslutades med korvgrillning. Nu är vi fyllda med sol och energi för att klara av att hantera små bakslag i vårens framtåg!

Nu finns således alla bloggposter från årets tur!6 kommentarer to “Säfsen 2011”

 1. Lotta says:

  Åh, vilka härliga dagar, har redan abstinens, tur att våren är på väg här hemma så man kan glädjas åt att det snart är sommar. Fastän kallt som 17 just idag! Längtar redan till nästa gång 🙂

 2. Sue says:

  Jag med!!!

 3. Camilla says:

  Vi får ta och hänga med nästa år helt enkelt!

 4. Sue says:

  JAA!! Det vore superskoj 🙂

 5. […] nattugglade alla barnen som verkade hitta varandra direkt trots att de inte träffats sen vi var i Säfsen. Eftersom det regnade var vi […]

 6. […] så det vill säga Ed och sen Halmstad varsin vecka. Vi fortsatte även traditionen att åka till Säfsen där barnen mest ville skotta Familjens dag tog oss till Kolmården en dag och vi besökte även […]

Kommentera