Slumpad post: Beräknad leveransdag passerad
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det där med sommartid

| 2011-03-27, 21:45

Ja så har vi då sommartid igen. Barnen som vaknat lite olika tider senaste tiden sov länge idag och vi misstänkte att kvällen kunde bli sen. Joel ville dock inte sova på dagen och Simon slog inga sömnrekord så det fanns hopp.

Läggningarna har under en period nu blivit bättre och bättre. Numera kan en lägga själv ganska enkelt för det går väldigt bra att läsa för båda i myshörnet.

Jag läste för dem i myshörnet idag men Simon ville busa lite då och då och låg inte helt stilla. Joel som inte sovit var jättetrött så vi kunde dock inte senarelägga. 19:20 så hoppade de upp i sina sängar, John gick ner och fixade i köket och jag satte mig vid datorn. Efter en kvart gick jag in till dem efter som de var tystare än vanligt – något spring blir det ju alltid. Döm om min förvåning när båda ligger och sover! Och då var klockan egentligen inte ens 7!!

Blir spännande att se hur det fortsätter under veckan.

 5 kommentarer to “Det där med sommartid”

 1. Syster Yster says:

  … och när de vaknar imorgon bitti…? 😯

 2. Sue says:

  Konstigt nog var alla svåra att få upp idag, fast det kanske är som det ska vara? ❓

 3. Camilla says:

  Jag har längtat efter denna söndag. Mina små älsklingar har vaknat vid fem ganska länge och det enda hoppet jag hade var tidsomställningen. Och än så länge (PEPPAR, PEPPAR) har det funkat, de har sovit till halv sju tre dagar i rad. Tjohoooooo!

  Egentligen skulle jag inte skriva detta för jag vet ju att så fort man nämner en sådan här positiv förändring är den puts väck, men jag chansar!

 4. Sue says:

  Haha, håller tummarna för att det fortsätter 🙂

Kommentera