Slumpad post: Vårbruk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sjukgymnast

| 2011-03-30, 22:22

För snart tre år sen hittade jag en kiropraktor och har fortsatt där. Det har förbättrat mycket i kroppen. För ett år sen testade jag naprapat som konstaterade att mitt ryggonda var muskulärt och i samband med det knådade min massör Cia en del på min kropp. Har fortsatt hos kiropraktor och massör men inte naprapat. Har blivit bättre och i samband med crossfit-träningen har kroppen blivit bättre. Dock inte helt bra.

Därför blev jag glad när Flex utökade och då helt plötsligt hade en sjukgymnast/massör till bra pris. Idag var mitt första besök där. Hade egentligen bokat massage men nämnde min rygg och hon nappade direkt. Tittade och klämde, fick mig att böja mig hit och dit och beordrade mig ner på mage på britsen. Hittade direkt mina ömma punkter och konstaterade att jag är stel på vissa ställen (dock inte lika stel som John som var där igår).

En dryg halvtimme knådade och tryckte hon och sen fick det räcka sa hon. Nu är jag helt slut. Oj vad det tog på krafterna. Dagens crosspass avbokades före hemgång. Nästa fredag ska jag dit igen. Nu ska banne mig kroppen bli bra annars blir det att leta upp en osteopat – enda yrkesgruppen jag har kvar tror jag.5 kommentarer to “Sjukgymnast”

 1. Syster Yster says:

  Osteopat är bra! Jag har en utmärkt sådan här i Linköping… har jag sagt det förut? 🙄 :mrgreen:

 2. Sue says:

  Jepp det har du 🙂

 3. Helena says:

  Jag har en väninna som sedan många år har en osteopat som livlina för sin knasiga rygg. Helt klart värt att prova! Jag vet en i Stockholm som jag kan rekommendera om det blir aktuellt.

 4. Helena says:

  Åh vad fin jag är på bilden – den ser precis ut som jag kände mig i morse när jag såg mig i spegeln! :mrgreen:

 5. Sue says:

  Ah, strålande Helena!!
  Hehe, ja jag ser viss likhet 😉

Kommentera