Slumpad post: Varmare inne
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Svårt att bestämma

| 2011-04-07, 13:28

Vabbar med Simon idag. Vi har städat hallen, tvättat och lekt. Nu sover han och jag sitter här och kan inte bestämma vad jag ska göra. Jobba, blogga, surfa, läsa eller sy.

Har kollat jobbmejlen och tar resten imorgon. Ingen riktig blogginspiration just nu även om det finns saker att blogga om (studsmatta, springcykel mm). Vet inte vad jag skulle surfa på. Inte sugen på att läsa heller. Att sy är det som lockar mest. Frågan är bara vad. Har en påbörjad molntröja till mig som jag borde sy klart, har utklippta tröjor i molnstretchfrotté som jag borde sy, John har önskat fler t-shirts (men jag måste anpassa mönstret lite), Joel har önskat ny Bamsepyjamas (och jag har hittat rätt färger i tyghögarna!), barnen vill ha pyjamas med fordon på, är sen sugen på att sy något i tyget med apor och elefanter, behöver fler trosor (ska bara välja tyg) osv.

Nu vaknade Simon så jag antar att han valde åt mig – det blir lek!2 kommentarer to “Svårt att bestämma”

  1. […]   « Svårt att bestämma […]

  2. […] trött efter förmiddagscrosspass och  eftermiddagslek. Nu ska jag ta mig i kragen och sy lite av det jag funderade på häromdagen. Vardagen | läggning, sova | Trackback | […]

Kommentera