Slumpad post: Vad betyder orden?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rekordtidigt

| 2011-04-09, 18:59

Det där med läggning är verkligen en egen historia. Ibland somnar barnen ganska snabbt, ibland bara ena barnet och ibland inget. I veckan som gick hade vi lite blandade turer. En kväll var Joel uppe till 10, en annan var det Simon som var vaken till över 9.

Idag vägrade Simon somna på dagen så han fick helt enkelt vara uppe. Inte heller Joel sov precis som vanligt på helgerna. Vi lekte inne ett tag och sen gick vi ut i det fantastiska vårvädret och njöt. När vi väl kom in var båda rätt spaka och efter middagen som intogs vid halv 6 så var det upp och städa som gällde. Sen snabbt på med pyjamasar, borsta tänder och sen tog vi plats i myshörnet.

Efter endast fem minuters läsning så sov Simon. Läste vidare för Joel och 20 i 7 fick han lägga sig i sängen och läsa lite själv. Max 10 minuter senare var det knäpptyst i barnens rum och när jag gick in för att kolla så sov även Joel djupt.

Solen skiner, kroppen är härligt trött efter förmiddagscrosspass och  eftermiddagslek. Nu ska jag ta mig i kragen och sy lite av det jag funderade på häromdagen.2 kommentarer to “Rekordtidigt”

  1. Syster Yster says:

    Ja, det kan vara lite ansträngande att njuta av våren… 😉

  2. Sue says:

    Hehe, jo och så här två timmar senare (hur kunde det gå så fort??) är vi föräldrar helt utmattade oxå 😯

Kommentera