Slumpad post: Kan du de nya orden?
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Grävskopa

| 2011-04-30, 16:34

I torsdags när vi närmade oss vårt hus efter ett biblioteksbesök så hörde grabbarna något och tittade uppför skogsbacken. Joel jublade när han såg att det var en grävskopa av någon sort där uppe. Givetvis gick vi dit efter att ha parkerat vagn och springcykel.

Det var en lastbil med kran som grävde upp grus som sopmaskinen lämnat. Vi satte oss på första parkett. Frågade flera gånger om vi skulle gå hem, men de var rörande överens om att vi skulle stanna tills den tagit upp allt.

– “Joel skulle du vilja ha en sån där lastbil”, frågade jag.
– “Nä, inte en sån, jag har redan en riktig i mitt garage” förklarade han snabbt.

Jahapp, där ser man. Nåja lyckan var stor när mannen satte sig i lastbilen och när han åkte iväg stannade precis framför oss och frågade om de ville ha varsin keps. Så nu har de varsin för stor blå keps som det står ramirent på.En kommentar to “Grävskopa”

  1. Niklas says:

    Ramirent har ordning på sina anställda! :mrgreen:

Kommentera