Slumpad post: Tom & Jerry
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ännu mer tyg

| 2011-05-07, 21:27

Ja man kan undra varför jag köper ännu mer tyg när jag knappt hinner sy. Nåja, det planeras att sy en del och förhoppningsvis blir det en syhelg i juni.

Denna gång hade JNYDesign rea på velour och frotté (via facebook fick man en rabattkod).

  • Ska sy en one-piece till mig har jag tänkt och har två meter av det lila molntyget i velour. Dock behövdes mer så jag kompletterade med en meter av det.
  • Joel behöver snart en ny sommarjacka och önskade en i det röda stjärntyget i velour.
  • Passade på att köpa fordonstyg i gul jersey för att sy sommartröjor till barnen (Joel fick välja färg).
  • Behövde vit mudd så det blev det en halvmeter av.
  • Tunn grå interlock för att kunna matcha lite tyger framöver.
  • Stretchfrotté med svart bakgrund och färgglada bilar.
  • Stretchfrotté med med vita klöver på röd botten.

De två sista var helt slut på webben när jag skulle beställa (väntade dumt nog till reans sista dag) och det var Joel som gång på gång pekat ut dessa och ville ha både det ena och det andra i de tygerna. Jag skrev en kommentar när jag handlade att jag gärna tog andrasortering av dem. Dagen efter skickades paketet och jag hörde inte något från dem så jag tänkte att de missat min kommentar.

Ytterligaren en dag senare kunde jag hämta ut paketet och där låg de båda tygerna! En liten lapp med kontonummer och pris (mycket bra pris var det). Har bara hittat en liten defekt på biltyget – inget annat. Strålande service helt enkelt.

Behöver jag beskriva Joels lycka när han öppnade paketet och fick syn på de önskade tygerna 🙂3 kommentarer to “Ännu mer tyg”

  1. […] från det ögonblick han fick syn på det. JNYDesign var ju dessutom änglar som skickade en meter trots att det på webben var slut. En liten fuling hittade jag bara och med tanke på att priset var mycket lägre än normalt så […]

  2. […] Ärm, rygg och halsmudd i interlock, mörkgrå från Stoff & Stil och ljusgrå från JNYDesign. Vardagen | ooga booga, pyssel, sy, tröja, vuxenkläder | Trackback | […]

  3. […] ville Joel ha tyget till jacka när jag beställde det men han valde ett annat tyg till jacka och detta blev kvar.  Frågade om de ville ha byxor av det […]

Kommentera