Slumpad post: Fler norska ord
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

På Bauhaus

| 2011-05-08, 22:40

Idag åkte vi till Bauhaus efter frukost då vi har lite projekt på g här hemma (modell mindre). John tog en vagn och knallade in för att leta efter saker. Jag och barnen köpte glass.

Joel sa direkt att han ville ha en piggelin. Jag frågade om Simon ville ha en sån. Nej sa han bestämt. Jag bestämde mig för att testa en ny variant (någon gräddig variant med sylt och lite chokladöverdrag). Simon skulle absolut ha en likadan. Betalade och började äta.

Simon tog tre bett och ville sen ha en piggelin. Jag sa att han fick äta den han hade valt. Gissa hur glad en trotsig två-åring blir då? Inte alls. Han fick inte heller springa runt själv utan jag höll en ålande Simon i famnen. Jag frågade Joel om han kunde tänka sig att byta med Simon. När han hade ca 2 cm kvar gick han med på det (han fick ju en hel glass till) och först då lugnade Simon ner sig och sög nöjt i sig de sista bitarna. Pust!

En liten grabb hade slagit sig ner mittemot och vi fick ta över hans lilla kundvagn då de var på väg hem. Joel tog den genast och jag frågade om Simon ville ha en. Nej sa han bestämt och ville istället att jag skulle bära honom.

Vi kom till badrumsavdelningen och lekte runt ett tag. Sen skulle vi börja leta upp John. Då ville Simon givetvis ha Joels vagn. Gick inte att lösa på något annat sätt utan vi började gå mot utgången. Då chattar John och säger att han är klar. Tjohoo!

Nästa gång tänker åtminstone jag stanna hemma 🙂

 6 kommentarer to “På Bauhaus”

 1. sandra says:

  Fniss…vissa åldrar längtar man inte tillbaka till…flin :mrgreen:

 2. Sue says:

  Nä det förstår jag 🙂
  Samtidigt kan de ju vara urmysiga i samma ålder så det är lite tudelat!

 3. Camilla says:

  Känner definitivt igen det där glassdramat 🙂 Alltid är det någon som ångrar sig o ska ha min glass. Men det har de ingenting för minsann. Det händer inte alls lika ofta längre.

 4. sandra says:

  Absolut är varje ålder mysig…dock inte varje “utvecklings fas” 😉

 5. Sue says:

  Kan bara hålla med om utvecklingsfaser.
  Jag hade ju tyvärr likadan glass som Simon annars hade jag gärna bytt med honom.

 6. […] När vi var på Bauhaus häromdagen stod det några lekstugor uppslällda utanför. Speciellt var det en liten gul stuga utan räta vinklar som fångade intresset. Joel och Simon var inte sena med att göra sig hemmastadda. […]

Kommentera