Slumpad post: Fönsterputs
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Valborgsbrasa

| 2011-05-08, 8:45

På valborgskvällen förra lördagen packade vi ner barnen i cykelvagnen och knallade bort till fältet där brasan skulle tändas vid halv 9. Joel hade inte sovit mer än kanske 5 minuter på dagen så han var ganska trött.

Tydligen hade någon försökt bränna ner brasan två dagar tidigare men de hade byggt upp den igen som tur var. Dock var det rätt fuktigt i den för det tog sig inte rejält på en bra stund och när det väl gjorde det rök det mycket.

Barnen gillade det iaf och gillade definitivt att sitta omstoppade i vagnen. På vägen hem somnade Joel.2 kommentarer to “Valborgsbrasa”

  1. Niklas says:

    Filten är jag avis på!

  2. Sue says:

    Haha, det kan jag tänka mig. Skulle ha köpt två när jag hittade denna (om jag hade tänkt lite). Superbillig på någon affär i Ullared…

Kommentera