Slumpad post: Sov hela kvällen
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Inte gå hem

| 2011-06-01, 23:04

Idag när jag kom till dagis för att hämta barnen så var båda mycket upptagna i lek. Joel tydligen jobbat en lång stund med sin konstruktion och berättade för mig ingående hur den fungerade. Det var någon sorts sopsug. Han ville inte gå hem utan hade lite kvar att fixa med.

Simon var fullt upptagen att leka med A, en kille som i höst börjar 6-års. Tydligen hade de lekt ihop en lång stund och bla hade A velat leka kurragömma och gömt sig i en buske men Simon hade missat det och fortsatte leka istället och efter en lång stund fick A komma fram. Han ville dock inte att Simon skulle gå hem utan lockade med både bollar och bilar. Simon ville inte heller gå hem.

Jag njöt i det härliga sommarvädret och hade ingen brådska och efter en halvtimme gick det att övertyga dem om att gå hem.Kommentera