Slumpad post: Adventskalender till Joel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utvik, Magnus: Anna, min älskade

| 2011-06-02, 19:46

En av böckerna jag fick genom pocketbytet. Klart läsvärd med ett ämne jag vill slippa hantera i framtiden men säkerligen inte gör, nämligen cancer.

Kan reta mig på huvudpersonens tankar ibland men misstänker att de är ganska äkta. Man är bara människa och det visar den här boken. Livet är inte enkelt och saker som vissa tar för givet suktar andra enormt efter.

Tycker oxå att boken tar upp det faktum att man har svårt att prata med den som är sjuk och hellre inte träffas än att det blir pinsamt. Varför är det så? Varför är det dessutom så svårt att svara ärligt på frågan om hur man mår? Mycket att fundera på.

Tycker den känns äkta naken på något sätt. Har inte bestämt mig för om jag gillar slutet eller inte. Måste nog fundera på det ett tag.

Kan definitivt tänka mig att läsa fler böcker av Magnus.Kommentera