Slumpad post: Cykeldator
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Uppgraderade bilstolar

| 2011-06-03, 23:03

Idag åkte jag och Joel in till Säkerhetsbutiken på Kungsholmen för att spana in bilbarnstol till honom. Då han är lång börjar det nu blir rejält trångt att sitta bakåtvänd.

Jag hade läst senaste numret av Råd & Rön där de testade just dessa och nämnde det för mannen som hjälpte oss. Han var väl inte odelat positivt kan jag säga. Så jag lyssnade på honom istället och slog till på en strax under tusenlappen – Britax Adventure. Joel blev mycket lycklig när den fanns i rött (favoritfärgen).

Den var mycket lätt att använda så Joel fick åka i den hem och påtalade flera gånger hur stor han är nu som åker samma håll som mamma och pappa. Sen tyckte han att Simon skulle sitta bak med honom så kunde jag och John sitta fram tillsammans.

Väl hemma plockade vi bort Simons gamla bilstol och fixade iordning i baksätet lite mer med fickor, sätesskydd, dvd-hållare och barnsäkring av dörren.

När Simon sen vaknade var Joel eld och lågor och kramade om Simon samtidigt som han exalterat berättade att de nu skulle sitta tillsammans i baksätet. Senare på kvällen var vi då såklart tvungna att visa Simon så vi gick upp till bilen och grabbarna testsatt och läste pixiböcker. Jag passade på att korrigera axelhöjden för Simons stol.

Nu är enda orosmomentet Simons åksjuka.En kommentar to “Uppgraderade bilstolar”

  1. […] att det bara är drygt ett år sen vi uppgraderade Joel. Det blev en likadan som Joel har (Britax Adventure), fast svart och Simon var extremt nöjd med […]

Kommentera